Levering og betingelser

Levering

Lokalt på sørøst landet leverer vi med egne biler, dermed blir det billig med frakt. For andre deler av landet vil vi bruke transportører.

Merking

Merking av produktet blir gjort med etiketter, dette av den enkle grunnen at dere som er våre kunder ønsker forskjellig info på disse, samt dere bruker forskjellige strekkode systemer. Vi tilpasser etikettene deres ønske.

Frysere

Vi låner ut frysere til deres butikker som dere kan fylle med våre flotte produkter. Vi kan til tider være tomme for frysere da produkter har eksplodert i salg, men vi har hele tiden nye frysere på vei inn. Deres som har frysere selv kan så klart benytte disse. Vi kan også foliere disse kostnadsfri for dere.

Salget

Dette er et nytt produkt som ikke har vært lenge på markedet. Så det selger seg ikke selv som andre produkter som har vært ute i frysere i mange år. Derfor er det opp til dere og deres ansatt å anbefale dette produkter fremfor noe annet. For kundene blir førnøyde!! Husk at kunden får et topp produkt som dere tjener veldig bra penger på. Samt det er billig til kundene.

Betaling

Vi fakturerer med 7 dagers betalingsfrist på første ordre. Deretter er kredittiden 14 dager.

Levering og betingelser